Tilbake til gult nivå.

Mandag 18. januar besluttet regjeringen at alle ungdomsskoler og videregående skoler skal tilbake på gult nivå. Ved Sam Eyde vgs. vil elevene gradvis komme tilbake til skole på gult nivå, slik det var før jul. I løpet av tirsdag 19. januar vil elevene få beskjed om hvordan timeplanen blir på gult nivå.

Følg med på skolens hjemmeside og It’s learning for oppdatert informasjon.

Digital IKT-skranke

Pga. smittevernhensyn er det opprettet en digital IKT-skranke, i form av et gjentakende Teamsmøte, for å betjene elever og lærere som trenger IKT-bistand. Her vil dere kunne bli med i møtet, og få hjelpen dere trenger over Teams.

"Skranken" er åpen mellom kl. 08.00 og 15.00 hver arbeidsdag.

En IKT-ansatt vil også være tilgjengelig på tlf: 386 18 050, men vi ønsker flest mulig henvendelser på den digitale IKT-serviceskranken.

Klikk på denne lenken for å åpne Teams i nettleseren:

Bli med i Teams-møte

Fremgangsmåte:

Tillat at tjenesten kan bruke kamera og mikrofon. Du får anledning til å deaktivere det på neste side.
Klikk for stort bilde
Skru av mikrofon og kamera hvis ønskelig.
Klikk for stort bilde
Trykk på «snakkeboble» og still ditt spørsmål. En ledig IKT-medarbeider vil så forsøke å hjelpe deg.
Klikk for stort bilde
Husk at spørsmålet vil vises for alle påloggede deltakere. Ved behov for privat samtale, be om at noen kan ta kontakt med deg.