Fare for streik

I forbindelse med årets lønnsoppgjør innenfor den kommunale sektor (bl.a. skole/lærere/andre ansatte) er det brudd mellom partene.

Fristen for å bli enige er onsdag 26. mai kl. 24.00. Det normale ved slike forhandlinger er at det vil bli forhandlet på overtid, dvs. lengre enn fristen.

På vår skolen har vi fått beskjed om at dersom det blir streik vil 43 lærere og andre ansatte ikke komme på jobb. Hvis det blir streik fra torsdag 27. mai, vil dette i morgen berøre følgende klasser:

1BAD, 1HOD, 1HOE, 1HOVB, 1RMC, 1RMV, 1TPA, 1TPB, 1TPC, 1TPD, 1TPE, 1TPF, 2ARA, 2ATA, 2ATB, 2BSA, 2HUA, 2INA, 2KEA, 2KJA, 2KTA, 2KTB, 2LAA, 2TLA, 2TLB, 3KSA og Byggkompetanse.

Så fort vi får informasjon om at det blir streik vil vi legge ut informasjon om dette på skolens hjemmeside, skolens Facebookside og It's learning. Elevene i de nevnte klassene må følge med på disse stedene.

Timeplanen som dere finner på vår hjemmeside vil bli oppdatert og vise hvilke timer det blir undervisning.

Vi vil fortsette å legge ut informasjon på de nevnte sidene om hva som skjer de påfølgende dagene.