Foreldremøter vg2

Foreldre/foresatte til elever på vg2 innkalles til foreldremøte på Sam Eyde vgs 6., 7. og 8. september.

6. september kl. 18.00: vg2 Idrettsfag og vg2 Medier og kommunikasjon.

7. september kl. 18.00: vg2 Datateknologi og elektronikk, vg2 Elenergi og ekom, vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag, vg2 Helsearbeiderfag, vg2 Hudpleie, vg2 Baker og konditor, vg2 Kokk- og servitørfag, vg2 Arbeidsmaskiner, vg2 Bilskade, lakk og karosseri, vg2 Industriteknologi, vg2 Kjemiprosess- og laboratoriefag, vg2 Kjøretøy og vg2 Transport og logistikk.

8. september kl. 17.00: vg2 Anleggsteknikk, vg2 Betong og mur, vg2 Rørlegger, vg2 Tømrer, vg2 Frisør, vg2 Interiør og eksponeringsdesign, vg2 Søm og tekstilhåndverk, vg2 Informasjonsteknologi og vg2 Medieproduksjon.

Oppmøte i auditoriet (ved hovedinngangen).
Vær obs på at møtene starter på forskjellige tidspunkter.

Det er ikke påmelding, men pga. smittevernhensyn ber vi om at det kun møter 1 foresatt pr. elev.