Hurtigtesting - Grimstad kommune

Til alle elever på videregående skole som er bosatt i Grimstad kommune: Grimstad teststasjon tilbyr fra 1. november 2021 hurtigtesting før skoletid til de som har luftveissymptomer.

Grimstad kommune ønsker å jobbe forebyggende for å forhindre store smitteutbrudd. I tråd med anbefalinger fra FHI skal man teste seg ved nyoppståtte luftveissymptomer. Dersom svaret på testen er negativ, og man kun har vage symptomer, kan man gå på skolen.

Trenger du test ?

Ring tlf. 90918945 for å booke time, fra kl. 08- 08.15. Testing fra kl. 08.30.

Testingen foregår ved teststasjonen, Arendalsveien 26 A.

Elevene vil få med seg en legeerklæring som dokumenterer gyldig fravær, og negativ test. Legeerklæringen vil være registrert i kommunen hvis noe skulle være uklart/spørsmål.

Blir du syk i helgen kan du også kontakte Grimstad kommune for en eventuell test eller selvtest. Telefonnummer: 90918945.

Telefonen er bemannet hver dag mellom kl. 08.00-22.00 og 09.00-15.00 i helgen.

Her kan du se hvordan man utfører en selvtest.