Massetesting av ungdommer

Smittesituasjonen i både Arendal, Grimstad, Lillesand, Tvedestrand og Froland er uoversiktlig. Mange ungdommer er smittet, både de som har vært på EB-stranda og folk som ikke har vært der. Mange kan være smittet uten å vite om det, og da blir det vanskelig å stoppe smitten.

Kommunene ber nå alle unge mellom 15 - 25 år om å ha lav terskel for å teste seg for Covid-19. Dere kan bestille time på c19.no.

De som er i karantene og har fått beskjed om hvilken dato dere skal bestille time og hvilken dag dere skal teste dere på, skal gjøre som dere har fått beskjed om.

De som ikke er i karantene eller har en planlagt bestilling av test, må bestille time til testing med en gang. Det kan dere gjøre på c19.no Da får dere time på teststasjonen på Longum.

For de som ikke har mulighet til å komme seg til Longum for testing, så organiserer vi testing på skolen i morgen, fredag 21. mai fra kl. 13.00.

Dere må melde dere på ved å følge denne linken: https://agderfk.pameldingssystem.no/covid  og fylle ut alle feltene. Påmeldingen stenger kl. 09.00 fredag morgen.

Kort tid etter det vil dere få en sms med tidspunkt for når dere skal møte til testing på skolen. Testingen vil skje i auditoriet.

Fordi dette er en frivillig test behøver verken dere eller husstanden deres i karantene til testresultatet foreligger.

Hvis du får symptomer skal du ikke møte på skolen for testing, men bestille time på c19.no

Til toppen