Tilbake til gult nivå.

Mandag 18. januar besluttet regjeringen at alle ungdomsskoler og videregående skoler skal tilbake på gult nivå. Ved Sam Eyde vgs. vil elevene gradvis komme tilbake til skole på gult nivå, slik det var før jul. I løpet av tirsdag 19. januar vil elevene få beskjed om hvordan timeplanen blir på gult nivå.

Følg med på skolens hjemmeside og It’s learning for oppdatert informasjon.

Miljøkontaktenes vakttelefon

Bor du hjemmefra og går på Sam Eyde vgs., har miljøkontaktene en vakttelefon som du kan ta kontakt på om det er noe spesielt som skjer utenom skoletid.

Denne telefonen er betjent mellom kl. 15.30 og 21.00 mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Det er ikke alt som kan ordnes på telefon, men miljøkontakten som har vakt vil sammen med den som ringer finne ut av ting som må og kan gjøres akutt og gjøre avtale om videre oppfølging.

Telefonnummeret til vakttelefonen er: 947 95 290