Oppstart etter vinterferien

Velkommen tilbake fra vinterferie! Det er høyt smittetrykk i Agder, og i Kristiansandsregionen klarer man ikke å finne ut av hvor smitten kommer fra. I og med at det har vært vinterferie der mange elever sannsynligvis har vært på reise andre steder i landet eller hatt besøk fra personer fra andre regioner, så må vi være litt ekstra forsiktige de første dagene.

Arendal kommune har derfor bedt skolen om å være litt ekstra påpasselige denne første uka etter ferien, og forsøke å ikke blande klasser. Dette er for å hindre en ukontrollert smittesituasjon og for at færrest mulig må i karantene dersom det blir smitte ved skolen etter ferien.

De aller fleste sammensatte grupper vil derfor ha hjemmeundervisning mandag, tirsdag og onsdag. I løpet av de dagene vil vi bestemme om vi skal tilbake til normalen på gult nivå, eller om vi skal fortsette tiltakene ut uka. SMS er sendt ut til elevene.

Dere får oppgaver og zoom-undervisning via It’s learning. Her legger vi også ut informasjon til dere.

Husk at dere må møte opp på de tidspunktene lærerne sier, og dere skal kunne tilkjennegi dere i sanntid.

Vi oppfordrer alle til å laste ned Smittestopp-appen.

Alle elever fra Kristiansand og de nærliggende kommunene med høyt smittetrykk må framvise en negativ test før de kommer på skolen etter vinterferien.

Vær oppmerksomme på symptomer hvis dere har vært ute og reist eller vært sammen med venner og familie dere ikke omgås til vanlig. Ha lav terskel for å teste dere – man bestiller time til testing på C19.no.

La oss stå sammen for et godt smittevern!

Fylkeskommunen har også lagt ut informasjon om oppstarten.