Påbyggklasse i karantene

Oppdatering 9. mars: Ytterligere en elev har testet positivt for Covid-19. Eleven og vedkommendes husstand var allerede i karantene, men det medfører at karantenetiden for elevene og lærerne i klassen blir forlenget med to dager og at ytterligere to lærere og en elev blir satt i familiekarantene. Dvs. at hele husstanden til personer i karantene skal følge de samme karantenebestemmelsene som nærkontaktene. Skolen har god dialog med smittesporingsteamet i Froland.

6. mars: Sent lørdag ettermiddag fikk vi melding om en smittet elev ved skolen. Eleven går på Vg3 Påbygg. Alle medelevene i klassen som var på skolen tirsdag 2. mars og klassens lærere blir dermed satt i karantene til og med 12. mars. Arendal kommune innførte tidligere i uken en bestemmelse om husstandskarantene. Det vil si at alle husstandsmedlemmene til de 25 elevene og de 2 lærerne også settes i 10 dagers karantene. Berørte lærere og elever er varslet.