Skolen har laget en presentasjon for elever og foresatte om hva det innebærer at vi nå er på rødt nivå.

Regjeringen innførte søndag 3. januar en rekke tiltak for å hindre smitteoppblomstring av Covid-19. Et av tiltakene er at alle videregående skoler i hele landet skal over på rødt nivå. Tiltaket gjelder foreløpig frem til og med 19. januar.

Nok et smittetilfelle er påvist blant våre elever. Denne gangen er det en elev på vg3 Medier og kommunikasjon.

Vi har i kveld fått melding om et smittetilfelle blant våre elever. Det er en elev på Vg3 Idrettsfag som er smittet.

Tirsdag 15. desember ble det påvist et nytt smittetilfelle ved Sam Eyde vgs.

"Først vil vi takke alle på skolene, både elever og ansatte for den innsatsen dere legger ned under pandemien." Det sier Vegard Nilsen, fylkesdirektør for folkehelse og Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning. I tillegg til å takke, ber de oss nå om å holde ut litt lenger i denne «maraton-øvelsen», som korona-pandemien har vist seg å være.

Som et koronatiltak setter AKT inn en ny direkte avgang fra Skare via "nyveien" til Sam Eyde vgs. fra mandag 7. desember.

Fylkeskommunen har samlet informasjon knyttet til undervisning som gis digitalt, under koronarestriksjoner.

Vi har nå fått bekreftet fra smitteteamet i Arendal kommune at ingen av de over 100 elevene som ble testet i massetestingen fredag 27. november var covid-19-positive.

Vil du vite litt mer om hvordan koronasituasjonen i skolene er nå? Direktør i folkehelse, Vegard Nilsen, informerer i denne ca. 13 min. lange filmen.