Fra 27. april starter skolen for Vg2 og Vg3 yrkesfag. Skolehverdagen vil bli annerledes for alle, og det vil være en kombinasjon av praksis og eventuelt programfagsundervisning på skolen, og fellesfag og andre teorifag som hjemmeopplæring. Alle elever vil få en grundig opplæring i smitteverntiltak når de kommer til skolen.

På regjeringens pressekonferanse 7. april ble det klart at videregående skoler åpner 27. april for elever på vg3 som følger yrkesfaglig løp i skole og yrkesfagelever på vg2, dersom det kan gjøres på en smittevernfaglig forsvarlig måte.

Sam Eyde vgs. skulle onsdag 11. og torsdag 12. mars arrangere UTV for 9. trinn.

1MKB og realfagslærerne deltar i NM i klima. I 14 dager skal de være bevisst på alle de små tingene i hverdagen, og loggføre små miljøtiltak via en nettside.

Sam Eyde vgs. får 3 nye utdanningsprogram skolestart 2020: Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign, Håndverk, design og produktutvikling og Informasjonsteknologi og medieproduksjon. Vi får også vg2-fagene Kjemiprosess og Laboratoriefag.

"Alle må ha mat" er møteplassen for elever som går på 9. og 10. trinn med interesse for å lære mer om restaurant- og matfag. 16. januar åpner vi dørene til Sam Eyde vgs for å gi en smakebit på alle mulighetene utdanningsprogrammet byr på.

Arendal kommune er først ute i Norge med å teste ut Fritidskort.