Tilbake til gult nivå.

Mandag 18. januar besluttet regjeringen at alle ungdomsskoler og videregående skoler skal tilbake på gult nivå. Ved Sam Eyde vgs. vil elevene gradvis komme tilbake til skole på gult nivå, slik det var før jul. I løpet av tirsdag 19. januar vil elevene få beskjed om hvordan timeplanen blir på gult nivå.

Følg med på skolens hjemmeside og It’s learning for oppdatert informasjon.

Internasjonalisering

På Sam Eyde vgs. ønsker vi at elever og ansatte skal få mulighet til å ta del i internasjonalt arbeid.

Tidligere prosjekter vi har vært deltakere i:

• Comenius-prosjekt: Active Green Living (planlegging og bygging av passivhus) – Norge, Belgia og Italia (2013-2015)
  • Leonardo-prosjekt: Tatt imot elever og lærere fra BAT og TIP fra Østre Latgale fagskole, Rezekne, Latvia (2012-2015)
  • EØS-prosjekt: restaurering av den grønne synagogen i Rezekne, Latvia (2014-2016)
    Les mer hos Riksantikvaren
  • Nordplus-prosjekt: Utveksling idrettsfagelever på Sam Eyde vgs. og Eskilstuna, Sverige og Gladsaxe, Danmark
  • Elevrådsprosjekt mellom Sam Eyde vgs. og Østre Latgale fagskole, Rezekne, Latvia. To studiebesøk til Latvia og ett studiebesøk til Sam Eyde vgs.  (2014 – 2016)

Pågående prosjekter vi er deltakere i:

• Fra jord til bord – samarbeidsprosjekt mellom Serpiere videregående skole og ISPAR videregående skole i Bologna, Italia, og Tvedestrand vgs og Sam Eyde vgs. i Agder fylkeskommune
  • Erasmus+: Digitaliseringsprosjekt med Centoform, Italia

Språkassistent:

2017 – 2018: Språkassistent i spansk

2020 – 2021: Språkassistent i spansk

Vi har ca. 55 forskjellige morsmål på Sam Eyde videregående skole!

Har du spørsmål, kontakt:
Anne-Elisabeth Næs
Mobil: 916 97 844