Internasjonalisering

På Sam Eyde vgs. ønsker vi at elever og ansatte skal få mulighet til å ta del i internasjonalt arbeid.

Tidligere prosjekter vi har vært deltakere i:

• Comenius-prosjekt: Active Green Living (planlegging og bygging av passivhus) – Norge, Belgia og Italia (2013-2015)
  • Leonardo-prosjekt: Tatt imot elever og lærere fra BAT og TIP fra Østre Latgale fagskole, Rezekne, Latvia (2012-2015)
  • EØS-prosjekt: restaurering av den grønne synagogen i Rezekne, Latvia (2014-2016)
    Les mer hos Riksantikvaren
  • Nordplus-prosjekt: Utveksling idrettsfagelever på Sam Eyde vgs. og Eskilstuna, Sverige og Gladsaxe, Danmark
  • Elevrådsprosjekt mellom Sam Eyde vgs. og Østre Latgale fagskole, Rezekne, Latvia. To studiebesøk til Latvia og ett studiebesøk til Sam Eyde vgs.  (2014 – 2016)

Pågående prosjekter vi er deltakere i:

• Fra jord til bord – samarbeidsprosjekt mellom Serpiere videregående skole og ISPAR videregående skole i Bologna, Italia, og Tvedestrand vgs og Sam Eyde vgs. i Agder fylkeskommune
  • Erasmus+: Digitaliseringsprosjekt med Centoform, Italia

Språkassistent:

2017 – 2018: Språkassistent i spansk

2020 – 2021: Språkassistent i spansk

Vi har ca. 55 forskjellige morsmål på Sam Eyde videregående skole!

Har du spørsmål, kontakt:
Anne-Elisabeth Næs
Mobil: 916 97 844