Medier og kommunikasjon

Medier og kommunikasjon gir generell studiekompetanse og er relevant uansett hvilke studier du tar eller hva du skal jobbe med. Du lærer å ta bilder, lage nettsider, lage tv- og radiosendinger, design av tekst og bilder, apputvikling og å jobbe sammen med andre. Kanskje starter du din egen ungdomsbedrift? Å lære om medienes rolle i samfunnet fremmer elevenes evne til kritisk tenkning og refleksjon i en stadig mer kompleks mediehverdag.

Hvorfor velge Sam Eyde vgs?

Vi har moderne fasiliteter som følger bransjestandard: TV-studio med greenscreen, flere fotostudioer, lydstudio, kameraer og lydutstyr til alle produksjoner.

Opplæring i relevant programvare som Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere og Audition som gjør deg i stand til å redigere bilder, film, tekst og lyd.

Egen, spesialtilpasset Medier og kommunikasjon-PC.

Mange valgmuligheter: Vi tilbyr valgfrie programfag i tekst, bilde, lyd, grafisk design og medieutvikling, tillegg til mediespesialisering på Vg3.

Vi tilbyr også R1 og S1-matematikk på Vg2 og mulighet for å bytte ut valgfrie programfag med programfag fra andre studieforberedende utdanningsprogram, f.eks. toppidrett, psykologi, sosiologi, internasjonal engelsk og biologi.

Godt samarbeid med aktører utenfor skolen. Vi produserer håndballkamper for ØIF, logoer for bedrifter, nettsider og reklamefilmer for lokale aktører.

Godt klassemiljø. Elevene går i samme klasse i 3 år og jobber med prosjekter der de blir godt kjent.

Fag-og timefordeling Medier og kommunikasjon

Medier og kommunikasjon på vilbli.no