Hvorfor velge Sam Eyde vgs?
Vi har totalt 6 kjøkken, serveringslokaler eller verksteder som er spesielt tilrettelagt for Restaurant- og matfag.
Vg1- og vg2-elevene har undervisning på kjøkken 2-3 dager i uka.
Elevene deltar i mange spennende prosjekter og deltar i ulike konkurranser som NM for kokkeelever og Tinecup.
Vi driver også flere ungdomsbedrifter.
Etter vg1 kan du velge mellom mange fag innen Restaurant- og matfag. Uansett hvilken retning du velger, åpnes dørene for gode utdannings- og karrieremuligheter.
En stor del av opplæringen er praktisk og den får du gjennom prosjekt til fordypning og i programfagene på vg2 Kokk-og servitørfag og vg2 Baker og konditor.
Uansett hvilken retning du velger innen Restaurant- og matfag er det lett å få læreplass og finne seg jobb. Hvis du viser interesse, har gode holdninger, lavt fravær, bra fysikk og gode karakterer er dine sjanser svært gode for at du skal få deg en attraktiv læreplass.