I uke 47-49 gjennomføres Elevundersøkelsen på Sam Eyde vgs.

Vil du vite mer om det å ha utplasseringselev og lærling med tilskuddsordninger?

På grunn av Yrkes-NM og Utdanningsmesse i Sørlandsparken tidligere i høst blir det ikke koordinert noe UTV fra fylkeskommunens side i år. Sam Eyde og Arendal vgs. har derfor blitt enige om at vi tilbyr UTV for 10. klassinger onsdag 23. november.

Tirsdag kveld ble det klart at regjeringen griper inn og avslutter streiken ved tvungen lønnsnemnd. All undervisning vil gå som normalt, og elevene møter etter oppsatt timeplan i morgen, onsdag 28. september.

Når streiken er over vil du som er elev få en sms med informasjon om når du skal møte på skolen.

Foreldre/foresatte til elever på vg2 innkalles til foreldremøte på Sam Eyde vgs 12., 13. og 14. september kl. 18.00.

Foreldre/foresatte til elever på vg1 innkalles til foreldremøte på Sam Eyde vgs 5., 6. og 7. september kl. 18.00.

Vi ønsker velkommen til skolestart! Ordinære klasser møter torsdag 18. august, og voksenklasser møter fredag 19. august.

Om det betyr mye for deg å ha vært på skolen før skolestart vil vi ha miljøkontakter på jobb i uke 32 (8.-12. august).

Sam Eyde vgs. har ikke noe internat, og elever som trenger hybel må ordne det selv.