Lurer du på hvilket utdanningsprogram du skal velge? Les mer om hvilke utdanningsprogram vi tilbyr, hva de inneholder, og se de flotte informasjonsfilmene våre.

Linje 1910 avg. 06:55 Øygårdsdalen - Sam Eyde vgs. vil fra 26. januar starte kl. 07:18 i Vikkilen og kjøre via His og Myrene med ank. Sam Eyde vgs. kl. 07:55.

Alle besøkende/gjester registrere seg når de skal inn i bygningen. Dette gjøres med tanke på smittesporing dersom det blir behov for det.

Hvis du ikke har bestått alle fag i videregående skole, kan du ta ny eksamen i fag du mangler. Frist for oppmelding til privatisteksamen er 1. februar 2021.

Fra 4. januar gikk alle landets ungdomsskoler og videregående skoler over på Rødt beredskapsnivå. 18. januar ble det kjent at skolene i Agder skal tilbake til gult nivå fra og med den 20. januar.

Mandag 18. januar besluttet regjeringen at alle ungdomsskoler og videregående skoler skal tilbake på gult nivå. Ved Sam Eyde vgs. vil elevene gradvis komme tilbake til skole på gult nivå, slik det var før jul. I løpet av tirsdag 19. januar vil elevene få melding om hvordan timeplanen blir framover.

Kjære tiendeklassing. Vanligvis kommer du til oss – i år kommer vi hjem til deg. Vi pleier å invitere til UTV, hospitering, utdanningsmesse og åpen skole. I år blir dette oppsummert i en digital åpen skole.

Vi har i dag fått beskjed om at en elev ved Vg2 Medier og kommunikasjon har testet positiv for korona. Pga. rødt nivå ved skolen er det få nærkontakter, så kun 18 elever og 3 lærere er bedt om å gå i karantene.

Bor du hjemmefra og går på Sam Eyde vgs., har miljøkontaktene en vakttelefon som du kan ta kontakt på om det er noe spesielt som skjer utenom skoletid.

Fra nasjonalt hold er det innført rødt nivå på videregående skoler og på ungdomsskoler fra 4. januar og de neste 2 uker. I samråd med fylkeskommunen og lokale helsemyndigheter, vil AKT nå presisere reiserådene for kollektivtrafikken. Hensikten er å begrense smitterisiko.