25. mars: Utdanningsdirektoratet melder at alle skriftlige eksamener våren 2020 avlyses som følge av Korona.

Nå vet vi at skolene blir stengt lenger – og at all undervisning vil skje digitalt fram til påskeferien. Med mye tid hjemme kan det være mange tanker som dukker opp. Om du ønsker å snakke med noen er det flere tilbud.

Til alle som benytter tjenester fra IKT-Agder. Status 23.03.2020: IKT Agder er fortsatt i kriseberedskap, og følger situasjonen tett. Ledergruppen gjennomfører daglige møter hvor det rapporteres på status rundt personell, operasjonelle utfordringer og informasjon som er viktig å formidle både fra og til våre eiere. Vårt fokusområde er vårt personell, våre tjenester og våre kunder.

Helsesykepleierne er tilgjengelig på telefon hverdager mellom kl. 08.00 og kl. 16.00. Lena 97740057 og Brit 48892932

For å betjene elever og lærere som trenger IKT-bistand, vil skolens IKT-tjeneste bemanne en digital skranketjeneste mellom kl. 08.00 og 15.30 hver arbeidsdag. Microsoft Teams vil benyttes til formålet og elever kan delta på møtet uten å installere noe på sin PC.

Skolen er nå stengt og ytterdørene er låst. Fra mandag 16. mars vil også servicetorget være stengt og sentralbordet satt opp til fylkeshuset.

I perioden hvor skolen er stengt er fortsatt rådgivere, miljøkontakter og OT-rådgivere tilgjengelig for deg. Du kan sende e-post eller ringe dem, og møter via skype/teams kan avtales ved behov.

Har du vært i områder med spredning av korona-viruset og har en time hos tannklinikker, ber vi deg om å avbestille timen. Dette gjelder også om du har symptomer på luftveisinfeksjon som hoste, feber eller tungpustethet. Du trenger ikke å betale for denne timen.

Sam Eyde vgs. skulle onsdag 11. og torsdag 12. mars arrangere UTV for 9. trinn.

Kunnskapsdepartementet har bestemt at elever som har fravær av helsemessige grunner slipper å ta kontakt med sin fastlege for å få dokumentert sitt fravær.