Skolen er stengt i uke 27, 28, 29 og 30 (4. - 29. juli).

Sam Eyde vgs. har ikke noe internat, og elever som trenger hybel må ordne det selv.

Elever som vurderer å klage på standpunktkarakter bør be om begrunnelse for karakteren før en eventuell klage.

Lærere Ellen Dahl, Ingunn R. Lyngroth og Linda Wibe Namsvatn presenterte prosjektet "Folkehelse og livsmestring i kroppsøvingsfaget" på Kroppsøvingskonferansen på Norges idrettshøgskole forrige uke.

27. og 28. april ble det arrangert skole-NM i fagene Anleggsmaskinførerfaget, Arbeidsmaskiner og Transport og logistikk på Sam Eyde vgs.

I forbindelse med at resultatene fra UngData-undersøkelsen er klare, er det mye aktivitet på Sam Eyde vgs. i uke 19.

Vi gratulerer John Terje Dovland og Ingemann Jermansen med seier i skole-NM i logistikkfaget!

Vi gratulerer Mathias Jørgensen Olsen, elev på vg2 Industriteknologi, med seier i skole-NM i faget Manuell maskinering.

Regjeringen anbefaler nå grønt nivå på videregående skole.

UngData-undersøkelsen gjennomføres i de fleste klasser på Sam Eyde vgs. i uke 4-7.