Vi starter nå med hurtigtesting av enkeltpersoner hver morgen. For å bli testet, må man registrere seg i Servicetorget kl. 8.00-8.15 tirsdag til fredag, eller kl. 9.45-10.00 mandag.

Lærere ved Sam Eyde vgs. har i samarbeid med UiA og Senter for yrkesfag jobbet med den nye læreplanen i kroppsøving for Vg1 (Helse- og oppvekstfag), og innførte fra høsten 2020 en ny årsplan med hovedfokus på at elevene skal kunne ta vare på helsen.

I uke 46 – 48 gjennomføres elevundersøkelsen på Sam Eyde vgs.

Elever med symptomer skal ikke behøve å gå til fastlegen sin for å dokumentere fraværet. Regjeringen gjeninnfører unntak fra fraværsreglene ut skoleåret.

Vi minner om at man ikke skal møte på skolen dersom man har symptomer på covid-19.

Til alle elever på videregående skole som er bosatt i Grimstad kommune: Grimstad teststasjon tilbyr fra 1. november 2021 hurtigtesting før skoletid til de som har luftveissymptomer.

Alle elever som får melding om at de har vært nærkontakt til smittet person kan ta en hurtigtest på skolen. Testen deles ut på Servicetorget.

Noen elever må flytte hjemmefra for å gå på skole. Slik er det også for noen av våre elever på Sam Eyde vgs.

Vi har laget en instruksjonsvideo for elever som skal ta hurtigtest for korona.

Kursene er et tilbud til deg som skal ta eksamen høsten 2021.