I forbindelse med at resultatene fra UngData-undersøkelsen er klare, er det mye aktivitet på Sam Eyde vgs. i uke 19.

Vi gratulerer John Terje Dovland og Ingemann Jermansen med seier i skole-NM i logistikkfaget!

Vi gratulerer Mathias Jørgensen Olsen, elev på vg2 Industriteknologi, med seier i skole-NM i faget Manuell maskinering.

Lærere ved Sam Eyde vgs. har i samarbeid med UiA og Senter for yrkesfag jobbet med den nye læreplanen i kroppsøving for Vg1 (Helse- og oppvekstfag), og innførte fra høsten 2020 en ny årsplan med hovedfokus på at elevene skal kunne ta vare på helsen.

Elever med symptomer skal ikke behøve å gå til fastlegen sin for å dokumentere fraværet. Regjeringen gjeninnfører unntak fra fraværsreglene ut skoleåret.

Vi har laget en instruksjonsvideo for elever som skal ta hurtigtest for korona.

Tirsdag 7. september ble det avholdt skolevalg ved Sam Eyde vgs. 943 stemmer ble avgitt, det gir en deltakerprosent på 79.8%.

Lurer du på noe om skoleskyss? AKT har samlet informasjon til deg.

3PÅA fikk i forrige uke en oppgave fram mot skoleavslutningen: "Lag et produkt hvor du beskriver ditt år på Påbygg".

Vi har laget rutiner som elever skal følge dersom de mistenker eller har fått påvist skabb.