Sam Eyde vgs. har ikke noe internat, og elever som trenger hybel må ordne det selv.

Lærere Ellen Dahl, Ingunn R. Lyngroth og Linda Wibe Namsvatn presenterte prosjektet "Folkehelse og livsmestring i kroppsøvingsfaget" på Kroppsøvingskonferansen på Norges idrettshøgskole forrige uke.

27. og 28. april ble det arrangert skole-NM i fagene Anleggsmaskinførerfaget, Arbeidsmaskiner og Transport og logistikk på Sam Eyde vgs.

I forbindelse med at resultatene fra UngData-undersøkelsen er klare, er det mye aktivitet på Sam Eyde vgs. i uke 19.

Vi gratulerer John Terje Dovland og Ingemann Jermansen med seier i skole-NM i logistikkfaget!

Vi gratulerer Mathias Jørgensen Olsen, elev på vg2 Industriteknologi, med seier i skole-NM i faget Manuell maskinering.

Lærere ved Sam Eyde vgs. har i samarbeid med UiA og Senter for yrkesfag jobbet med den nye læreplanen i kroppsøving for Vg1 (Helse- og oppvekstfag), og innførte fra høsten 2020 en ny årsplan med hovedfokus på at elevene skal kunne ta vare på helsen.

Vi har laget en instruksjonsvideo for elever som skal ta hurtigtest for korona.

Tirsdag 7. september ble det avholdt skolevalg ved Sam Eyde vgs. 943 stemmer ble avgitt, det gir en deltakerprosent på 79.8%.

3PÅA fikk i forrige uke en oppgave fram mot skoleavslutningen: "Lag et produkt hvor du beskriver ditt år på Påbygg".